Lähdevesikanisterit

Aitovesi_vesikanisteriLähdevettä on tarjolla 5 litran ja 10 litran kahvallisissa kanistereissa. Suljettussa kanisterissa vesi säilyy kaksikin vuotta, mutta koska aikuisen tulee juoda 2–3 litraa vettä päivässä, vesi tuskin jää kanisteriin seisomaan. Kanisterikoko on pienempi kuin vesiautomaateista tutut, amerikanmittaiset viiden gallonin pullot. 5 litran ja 10 litran kanisterit jaksaa ja pystyy nostamaan huomattavasti paremmin.

Lähdevesikanisterimme voi liitettää adapterin kanssa myös vesiautomaatteihimme. Vesiautomaatit toimivat sähköllä ja ovat tuttuja monista julkisista paikoista.

Meidän vesiautomaattimme asiakas voi ostaa itselleen ikiomaksi. Sen jälkeen asiakas voi joko tilata vettä meidän kauttamme tai hankkia sitä jälleenmyyjiltämme.

Vesiautomaatti on liiketilassa hyvää asiakaspalvelua. Kun kehossa ja aivoissa on nestetasapaino kohdillaan, sitä jaksaa paremmin. Ollan myös hyvällä mielellä liikkeellä. Vesiautomaatti toimii loistavasti kaikissa paikoissa missä on sähköä, muttei vesipisteitä tarpeeksi. Toimistossa siinä missä mökillä.

Kanistereihin saa myös näppärän pumpun, jonka asentaa käden käänteessä. Pumpun kanssa vettä on helppo annostella. Pumppu on helppo laittaa kasaan, esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Näin kanisterista tulee mitä kätevin vaikka picnicille, uimarannalle, mökille, veneeseen – minne vain.

Kanisterit ovat tyhjinä energiajätettä, eli ne voi rutata ja toimittaa lähimpään energiajäteastiaan – eikä niitä tarvitse säilöä omissa nurkissa. Tai saahan niistä minikasvihuoneen tai pakkassuojan taimille.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *